Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در استاد بالادستی مانند برنامه ششم و سند تحول بنیادین که راهکارهایی ارائه داده و سند راهبردی دانشگاه همه این موارد نشان از ضرورت تربیت معلم در نظام آموزشی است.

وی ادامه داد: تربیت معلم از دیرباز مورد توجه قرار داشته و چالش های این حوزه برخی به همت پیشینیان رفع و برخی باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: نقش و سهم دانشگاه فرهنگیان علاوه بر موارد ماموریت ها به سنجش صلاحیت ها توجه دارد که حلقه ای مفقوده در نظام آموزشی است و هنوز در این زمینه موفقیت چندانی نداشتیم و نقش دانشگاه در این حوزه دوچندان خواهد بود.

بطحایی تصریح کرد: اگر نتوانیم به همت دانشگاه این سنجش صلاحیت را محقق کنیم به اهداف سند تحول نمی رسیم.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در دهه ۶۹ و ۷۰یکی از چالش های تربیت معلم وضعیت علمی پذیرفته شدگان بود و رتبه های کمی داشتند و امروز تا حدی این وضع رفع شده و پذیرفته شدگانی با رتبه های بهتر جذب می شوند.

 تاسیس دانشگاه فرهنگیان اقدامی مبارک در عرصه تربیت معلم است

وی تصریح کرد: دانشجویی که در نظام استخدامی وارد تربیت معلم می شود از روز اول فردی استخدام شده در دولت تلقی می شود و این مسئله فارغ از صلاحیت های افراد است و این موضوع یکی از مشکلات ماست، بنابراین نیاز به دوره آزمایشی برای فعالیت احساس می شود.

بطحایی اظهار کرد: کماکان دانشگاه فرهنگیان با نواقص جدی حوزه زیر ساخت فیزیکی و ساختاری مواجه است و سه اتفاق باعث این رویداد شده است.

وی افزود: امروز حداقل های لازم را برای آنچه از تربیت معلم توقع داریم، در اختیار نداریم و برای آنچه مقام معظم رهبری در ادبیات ها و مناسبت های مختلف فرمودند نداشته و نقش تخریب کننده داشتیم.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اولین اتفاق تغییر ماموریت دانشگاه تربیت معلم است، دانشگاهی که بعد از 100 سال فعالیت ماموریتش تغییر کرد که قطار ما هم مقصر بودیم؛ دانشگاه خوارزمی و دو دانشگاه مادر در این عرصه و تبدیل به پنج دانشگاه ضربه به ماموریت خورده است.

وی افزود: تاسیس دانشگاه فرهنگیان اقدامی مبارک در عرصه تربیت معلم است و با شروع به کار آن مراکز تربیت معلم با تمامی نقایص اما به عنوان مرجع علمی قوام یافته جمع شد غافل از اینکه پا گرفتن یک دانشگله یا دیسیپلین این مراکز زمان بر است و تربیت معلم را با سوک عظیمی مواجه کرد اگر ما اجازه می دادیم این دو مجموعه مدازری حرکت می کردند و به تدریج حذف مراکز انجام می شد.

بطحایی تصریح کرد: در شرایطی که در آموزش و پرورش به طور سنتی همواره به دنبال فضا، امکانات مالی همراه بوده به یکباره ۱۶۷اموزشکده در برنامه پنجم به وزرات علوم داده شد هرچند در این امر تشویق کارکنان در تصمیم گیری بی اثر نبود.

 ۱۶هزار میلیارد تومان ارزش خالص آموزشکده هایی است که از آموزش و پرورش خارج شد

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروزه با کاموای رنگی دانش آموز برق تمرین می کند و موتور ماشین های قدیمی برای هنرآموزان کار پیش می رود در حالی که تمام توان را برای ارتقای آموزشکده ها گذاشتیم و به یک باره از دست آموزش و پرورش رفت.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی گاهی در زیر پله برای دانشجو معلمان کلاس تشکیل می شود و گاهی خوابگاه های لازم برای دانشجویان وجود ندارد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۶هزار میلیارد تومان ارزش خالص آموزشکده هایی است که از آموزش و پرورش خارج شد و این در حالی است که هنر آموز ما اکنون کمترین امکانات را در اختیار ندارد.

بطحایی تصریح کرد: ما درخت تنومندی از آموزش و پرورش گرفته و نهالی ارزشمند به نام دانشگاه فرهنگیان را در اختیار آموزش و پرورش گذاشتیم و برای تقویت آن کاری زمان بر است.

بطحایی یادآور شد: درخواست می کنم نمایندگان مجلس به این مسئله کمک کنند تا آثار این خطا کاهش یابد اکنون با مشکلات بسیاری در حوزه فضای آموزشی مواجه هستیم و این دانشجومعلمانی که همه ما برای خدمت به آنها جمع شدیم چشم امیدی برای فضای بانشاط دارند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از  برگزاری پویش معلم فداکار خبر داد و گفت: در این پویش بیش از یک هزار و ۵۰۰ معلم فداکار توسط خانواده‌ها، دانش‌آموزان و سایر معلمان شناسایی و به آموزش و پرورش معرفی شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا ابراهیمی در آئین تکریم از 750 معلم نمونه استان اصفهان گفت: سلام بر معلمان گران‌مایه و افسران جبهه تعلیم و تربیت، هویت‌سازان و اثرگذران تربیتی؛ سلام بر 345 معلم شهید استان به همه تاریخ درس انسانیت، عزت، استقلال و غیرت دادند و همواره یادشان با ماست.

وی با فرستادن سلام و درود بر مقام شامخ هزار و 700 شهید دانش‌آموز استان، خاطرنشان کرد: سلام بر دانش‌آموزان شهیدی که در کلاس درس ایثار و شهادت فارغ التحصیل و ماندگار شدند و سلام بر همه شهدا به ویژه 24 هزار شهید معظم استان اصفهان که با فداکاری‌شان باعث شدند که نظام جمهوری اسلامی مقتدر، غیرتمندانه و عزتمند در تاریخ پا برجا باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: شهدا توسط معلمانی تربیت یافته بودند که خودشان در مکتب پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) رشد کرده بودند و ما افتخار می‌کنیم که معلم و پیرو راه پیامبران به ویژه حضرت محمد(ص)هستیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین افتخارات ما، حرکت در مسیر انبیای الهی است، یادآور شد: در مسیر انبیای الهی بوده به معنای کوشا بودن برای حرکت دانش‌‌آموزان است؛ معلم در دیدگاه اسلام و مکتب اهل بیت(ع)، مربی است که به آیه شریفه "وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَةَ " تمسک می‌جوید و تربیت دانش‌آموز برایش در اولویت قرار دارد و رستگاری و رساندن دانش‌آموز به کمال تبدیل به هدف غائی او می‌شود.

روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیتمعلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند

ابراهیمی گفت: همه کسانی که در تاریخ اثرگذار بوده‌اند، خودشان را مدیون معلمی می‌دانند که به تربیت آنها توجه ویژه‌ای کرده است و بنابراین نقش الگویی معلمان از همه نقش‌های آنها بارزتر است.

وی با بیان اینکه شیوه تکریم معلمان در استان اصفهان طی دو سال گذشته تغییر کرده است، افزود: تجلیل و تکریم معلم یک وظیفه همگانی است و تجلیل آموزش و پرورش از معلمان به تنهایی کافی نیست بلکه جامعه باید از معلمان تجلیل به عمل آورند و در این راستا ستاد بزرگداشت مقام معلم به ریاست استاندار (در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران) تشکیل و سال گذشته پویش سپاس از معلم فراگیر شد و همه مسئولان استانی پای کار آمدند و با حضور در مدارس از مقام معلم تجلیل به عمل آورند؛ خوشبختانه این شیوه تبدیل به الگو شد و سایر استان‌های کشور با الگوبرداری از اصفهان این پویش را به اجرا گذاشتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت موضوع الگوسازی و شاخص شدن معلمان اثرگذار، گفت: از سال گذشته پویشی تحت عنوان معلم فداکار ایجاد شد که بر اساس آن معلمانی که شاید از نظر بخشنامه‌ایی، در شاخص‌های معلم نمونه نمی‌گنجیدند اما کارهای شاخص، اثرگذار و بسیار مهمی را در کلاس و مدرسه‌ و منطقه زندگی‌شان انجام داده بودند، مورد تکریم قرار گرفتند. به طور مثال معلم عزیزی یک هزار و 540 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل را به مدرسه بازگرداند، یا معلم دیگری به کودکان کار آموزش داده و حتی به فکر تامین معیشت آنها است.

وی ادامه داد: ایثارهایی از این دست در وجود معلمان کم نیست و تنها با یک فراخوان بیش از هزار و 500 معلم معرفی شدند؛ مقام معظم رهبری در روز معلم امسال به این موضوع اشاراتی داشتند و خوشبختانه این اقدام از سال گذشته در اصفهان شروع و امسال برای دومین سال برگزار شد. علاوه بر این در مراسم امسال علاوه بر معلمان نمونه استانی و منطقه‌ای، معلمان نمونه غیردولتی نیز حضور دارند زیرا آنها نیز بخشی از قشر زحمت‌کش فرهنگیان هستند.

ابراهیمی تاکید کرد: از معلمان نمونه انتظارات بیشتر است و باید در همه ابعاد زندگی از جمله مسائل تربیتی، دینی، اعتقادی، آموزشی، پژوهشی، مطالعه و همه زمینه‌های مورد نیاز یک مربی شاخص بوده و در صف نماز جماعت پیشتاز باشند زیرا در نماز آرامش نهفته شده و آسیب‌های اجتماعی و مشکلات جامعه به مرور کم خواهد شد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰۰ هزار معلم طی دو سال اخیر
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است